Translate

dilluns, 29 d’abril del 2019

FCEC 100 anys 100 concerts

El passat  2018 s'ha celebrat el centenari de la creació de la Germanor dels Orfeons de Catalunya, de la qual la FCEC n’és la continuadora, després d’haver-se convertit primer en el Secretariat d’Orfeons de Catalunya (SOC), i després en la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC).

Com a part d’aquest aniversari, la FCEC es proposa posar de manifest la diversitat
coral de Catalunya un segle després, fent un recull dels concerts més destacats de les corals associades i dels seus cicles durant l’any 2018. En aquesta memòria-mosaic, que han anomenat «100 anys 100 concerts»,volen  mostrar com el teixit coral català ha seguit evolucionant en tipologia coral, de repertori, en qualitat i en esdeveniments corals, sempre mantenint la voluntat d’aquella I Assemblea de col·laboració entre persones i entre corals, i promoció de la cultura i la música
catalana. 

El Cor Euridice té el goig de formar part d'aquest recull de 100 concerts justament en la commenmoració del seu 25è aniversari amb la presentació del projecte DONA ('m) VEU, distingit amb el Premi Clavé 2018 a la Innovació.

Des d'aquest bloc volem aprofitar per felicitar la FCEC per l'aniversari i també per la merescuda CREU DE SANT JORDI que han rebut aquest 2019.

Aquesta és la portada del llibre- recull d'imatges. Ens hi veieu?

http://www.fcec.cat/noticies/100anys100concerts.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari

DIÀleg infiNIT

CAN YOU HEAR ME? Cor Euridice 2013